Saavutettavuus

Saavutettavuus

Tapahtuma-alueella on pieni pyörätuolikoroke ja alueella on melko helppo kulkea pyörätuolilla. Osa alueesta sijaitsee rinteessä, joka helpottaa näkemistä eri puolilta aluetta. Alueella on erilliset invavessat.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyynti- tai check in -pisteelle, jossa asia käsitellään. Molemmat pisteet sijaitsee Ratinan Rantatiellä sisääntulon yhteydessä. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Avustajakortin, ystäväkortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä – mutta ei ole välttämätöntä. Vessapassilla voit käyttää kaikkia tapahtuma-alueella asiakkaille tarkoitettuja WC-palveluita. Lisätietoa vessapassista täältä.

Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen lipun.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä.

Kysyttävää esteettömyydestä tai saavutettavuudesta? Ota yhteyttä sähköpostilla festivaalit@nelonenmedia.fi.

Tapahtumassa mukana