Liput ja sisäänpääsy

Tammerfest 2024 liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Avustaja pääsee festivaalille avustettavan kanssa samalla pääsylipulla, mikäli molemmat saapuvat lipunvaihtopisteelle yhtä aikaa. Toiminnan helpottamiseksi, varaa mukaan Ystäväkortti, Avustajakortti tai muu vastaava tosite.

Edellytämme kaikilta festivaaliasiakkailta sitoutumista turvallisemman tilan periaatteisiimme. Luethan periaatteet täältä ennen lipun ostamista: Turvallisempi tila.

Ratinanniemen Festivaalialue on kokonaisuudessaan K-18.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi check in -pisteellä. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteissä. Näin pyrimme välttämään jonoja sisäänkäynnin luona.

Rannekkeenvaihto porteilla on avoinna:

Torstaina 18.7. klo  14.30-23.30

Perjantaina 19.7. klo  13.15-23.30

Lauantaina 20.7. klo 12.45-23.30

 

Huom! Rannekkeet laitetaan suoraan ranteeseen kiinni, eli jokaisen on vaihdettava lippunsa henkilökohtaisesti. Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.  Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Tammerfestin ennakkorannekkeenvaihto on avoinna seuraavasti:

Kauppakeskus Ratina (tapahtuma-aukio, 1.krs):

Tiistai-Perjantai 16.-19.7. klo 12.00-16.00

 

Ravintola Ranta (Koskikeskus, 0.krs)

Tiistai-Perjantai 16.-19.7. klo 16.30-20.00

 

Kaikkia ranneketyyppejä voi vaihtaa ennakkoon.

Huom! Rannekkeet laitetaan suoraan ranteeseen kiinni, eli jokaisen on vaihdettava lippunsa henkilökohtaisesti. Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.  Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

 

VIP-lippuun sisältyy sisäänpääsy festivaalialueelle sekä VIP-alueelle, josta on näkymä päälavalle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat VIP-hostit, omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailu per päivä. VIP-lippu vaihdetaan Ratinan Rantatien check in -pisteellä passiksi ja rannekkeeksi. Katso lisää VIPistä täältä.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana