Liput ja sisäänpääsy

Tammerfestin 2021 festariliput ovat loppuunmyyty.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Tammerfestiin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Ratinanniemen Festivaalialue on ikärajaton. Alle 12-vuotiaat alueelle huoltajan seurassa.  VIP-liput ja alueen anniskelualueet K-18.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi check in -pisteellä. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteissä Kauppakeskus Ratinassa tai ravintola Rannan terassilla. Näin pyrimme välttämään jonoja sisäänkäynnin luona.

 

  • Rannekkeenvaihto aukioloajat:

Rannekkeenvaihto porteilla

Torstai 22.7. 14.30-23.30

Perjantai 23.7. 13.00-23.30

Lauantai 24.7. 12.30-23.30

 

Check in -piste (VIP-rannekkeenvaihto porteilla)

TO 22.7. 14.30 – 23.30

PE 23.7. 13.00 – 23.30

LA 24.7. 12.30 – 23.30

 

Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

 

  • ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO

Voit vaihtaa rannekkeen myös ennakkoon, tämä vähentää jonotusta rannekkeenvaihtopisteellä tapahtuma-alueella. Ennakkorannekkeenvaihtopisteestä et voi ottaa rannekkeita mukaasi, vaan rannekkeet laitetaan pisteellä ranteeseen, eikä sitä saa enää irrottaa. Ennakkorannekkeenvaihtopiste sijaitsee Kauppakeskus Ratinassa ja ravintola Rannan terassilla.

Ennakkorannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat:

 

Kauppakeskus Ratina

Maanantai 19.7. – Keskiviikko 21.7. klo 14.00-18.00

Torstai 22.7. – Perjantai 23.7. klo 12.00-16.00

 

Ravintola Ranta terassi

Maanantai 19.7. – Perjantai 23.7. klo 16.00-20.00

 

  • Mitä rannekkeita voit vaihtaa ennakkoon?

Maanantaina: 3pv perus- ja VIP-liput, 2pv to-pe perusliput, torstain perus- ja VIP-liput

Tiistaina: 3pv perus- ja VIP-liput, 2pv to-pe perusliput, torstain perus- ja VIP-liput

Keskiviikkona: 3pv perus- ja VIP-liput, 2pv to-pe perusliput, torstain perus- ja VIP-liput

Torstaina: 3pv perus- ja VIP-liput, 2pv to-pe perusliput, torstain perus- ja VIP-liput

Perjantaina: 3pv perus- ja VIP-liput, 2pv pe-la perusliput, perjantain perus- ja VIP-liput

 

Lauantain perusliput voi vaihtaa rannekkeisiin tapahtuma-alueen sisäänkäynnin rannekkeenvaihtopisteessä ja VIP-liput check in -pisteessä lauantaina.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana