Liput ja sisäänpääsy

Tammerfestin 3 päivän festariliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

  • 3 päivää festarilippu 139 €
  • VIP 3 päivää 279 € (loppuunmyyty)

Päiväliput tulevat myyntiin ma 31.5., elleivät kolmen päivän liput myy loppuun ennen sitä.

VIP-lipuista 3 päivän, 2 päivän, perjantain ja lauantain liput ovat loppuunmyyty.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Tammerfestiin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Ratinanniemen Festivaalialue on ikärajaton. Alle 12-vuotiaat alueelle huoltajan seurassa. Lasten liput tulevat myyntiin myöhemmin. VIP-liput ja alueen anniskelualueet K-18.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana