Liput ja sisäänpääsy

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Avustaja pääsee festivaalille avustettavan kanssa samalla pääsylipulla, mikäli molemmat saapuvat lipunvaihtopisteelle yhtä aikaa. Toiminnan helpottamiseksi, varaa mukaan Ystäväkortti, Avustajakortti tai muu vastaava tosite.

 

Lipunmyynnin aukioloajat festivaalipäivinä:

To 14.30-23.30

Pe 13.30-23.30

La 13.00-23.30

Ratinanniemen Festivaalialue on kokonaisuudessaan K-18.

Mikäli olet ostanut 3pv Blind bird -lipun alaikäiselle ensi kesän Tammerfesteille, on lippu mahdollista palauttaa nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

VIP-lippuun sisältyy sisäänpääsy festivaalialueelle sekä VIP-alueelle, josta on näkymä päälavalle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat VIP-hostit, omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailu per päivä. VIP-lippu vaihdetaan Ratinan Rantatien check in -pisteellä passiksi ja rannekkeeksi. Katso lisää VIPistä täältä.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana