Tammerfest Väppi VIP

Nauti kesän kuumin kaupunkifestivaali vippinä!

Tänä vuonna Tammerfestin VIP muuttuu Väppi VIPiksi, kun Väreen Väppi ottaa VIP-alueen haltuunsa!

Laadukas ja suosiotaan vuosi vuodelta kasvattanut Tammerfestin VIP myydään loppuun vuosi toisensa jälkeen. Tänä vuonna kaksikerroksinen Väppi VIP-alue kohoaa veden äärelle, tarjoten näyttävät ja viihtyisät puitteet jo perinteeksi muodostuneelle Tammerfest viikonlopulle. Väppi VIP-lippuun sisältyy päivittäin vaihtuva herkullinen VIP-menu, jossa on huomioitu asiakkaiden erityisruokavaliot. Väppi VIP-alueella on omat ravintolapalvelut ja wc-tilat, sekä vain VIPeille suunniteltua alueohjelmaa. Väppi VIP-alueella palvelevat omat VIP-hostit.

Sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä.

Markkinoiden älykkäin energiasovellus, jonka avulla seuraat ja pienennät energiankulutustasi säästäen selvää rahaa.

Väreen asiakkaana saat Väppi-palvelun veloituksetta käyttöösi. Väppi-palvelun avulla seuraat sähkönkulutusta, bongaat taloutesi sähkösyöpöt ja hoidat sopimuksenhallinnan sekä laskutuksen yhden sovelluksen avulla.

Vuonna 2023 järjestetyn kyselytutkimuksen mukaan jopa 68 % vastaajista on onnistunut pienentämään sähkölaskua Väppi-palvelun avulla (N=6725).

Väre on valtakunnallinen, kotimainen energiapalveluyhtiö, joka pyrkii myymään mahdollisimman vähän sähköä. Väre tarjoaa palveluja, joiden avulla asiakkaiden energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää.

Väreen tuotevalikoimasta löytyy sähkösopimus jokaisen elämänvaiheeseen, olit sitten opiskelija yksiössä, perheellinen omakotitalossa tai yrittäjä vailla hyvää sopimusta. Katso sinulle sopivin sähkösopimus.

Tampereen paikallinen sähkönmyyjä on Väre. 1.4.2024 Tampereen Energian sähkön vähittäismyyntiliiketoiminta siirtyi Väreelle, jonka myötä Tampereen Energian noin 100 000 sähkösopimusasiakasta siirtyy Väreen asiakkaiksi 1.7.2024 alkaen.

VIP-lippusi sisältää seuraavat asiat: 

-Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle 

-VIP passin ja rannekkeen 

-VIP-alueen omat ravintolapalvelut ja wc’t 

-Vain VIP-asiakkaille suunniteltua alueohjelmaa 

-Herkullisen VIP-menun / yksi ruokailu per päivä 

 

Tänä vuonna laajennettu 2-kerrosrakennelma tarjoaa viihtyisät puitteet jo perinteeksi muodostuneelle Tammerfestviikonlopulle. 2-kerrosrakennelman alakerrasta löydät baarin sekä istumapaikkoja, yläkerrassa sinua palvelee pikakampaamo sekä lisää istumapaikkoja. Huomioithan että yläkerrassa sijaitsevat myös ennakkoon ostetut nimikoidut pöytäpaikat.

VIPissä on omat wc’t ja  ehostautumispiste wc-alueella. 

VIP-vieraille on oma Check in -piste pääporttien läheisyydessä Ratinan Rantatiellä. Check in -pisteellä vaihdetaan VIP-pääsylippu VIP -passiin ja rannekkeeseen. Check in -pisteen vieressä sijaitsee myös narikka, johon voit jättää tavaroita säilytykseen festaripäivän ajaksi.

Check In -pisteen aukioloajat:

Torstaina 18.7. klo 14.30-23.30

Perjantaina 19.7. klo 13.15-23.30

Lauantaina 20.7. klo 12.45-23.30

Vahdettuasi pääsylippusi VIP-passiin ja rannekkeeseen suuntaa pääportista sisään tapahtuma-alueelle, pääportilla on oma sisääntulokaista VIP-vieraille. Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

VIP sijaitsee Tammerkosken puolella veden ääressä.

Alueohjelmaa julkaistaan kevään edetessä. 

Tammerfestin VIPistä on mahdollista ostaa seurueellesi pöytävaraus. Pöytävaraukset on minimissään 6 henkilölle. Kysy tarjousta seurueellesi sähköpostitse: tapahtumamyynti(a)nelonenmedia.fi 

 

Pöytävarauksia on myynnissä erittäin rajallinen määrä. Pöytävaraukset sijoitetaan lähtökohtaisesti 2-kerrosrakennelman yläkertaan.  

 

Perjantain pöytävarauspaikat loppuunmyyty. 

VIPissä palvelee VIP Host Finlandin VIP Hostit, jotka pitävät huolen että festaripäiväsi sujuu mutkattomasti. VIP Hostit auttavat jos sinulla tulee kysyttävää VIPin palveluista ja heidän puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa! VIP Hostit myyvät myös seurueille pulloja jaettavaksi pöytiin.

Tammerfestin VIP-buffetin herkut loihtii pirkanmaalainen Bufferi Catering. Tammerfestin VIP-menussa on käytetty ensisijaisesti lähituottajien raaka-aineita.

Festivaalipäivinä VIP-menussa tarjolla:

Torstai

Perjantai

Lauantai

 

Tammerfest bäkkärin ja Väppi VIPin vuonna 2024! Pirilän Kukkatalo – Kotimaisia ruukkukasveja ja puutarhakauppaa jo 30 vuoden ajan.

Myymälät ovat avoinna ympäri vuoden jokaisena päivänä ja löytyvät Tampereelta, Helsingin Torpparinmäestä, Tuusulasta, Riihimäeltä, Salosta, Kaarinan Krossista ja Raisiosta.

Somessa: verkkosivut kukkatalo.fi   Instagram ja Facebook @pirilankukkatalo   TikTok @kukkatalo.fi

Väppi VIPin ja backstagen kukittaa Pirilän kukkatalo

Tapahtumassa mukana