Saapuminen

Osoite: Ratinanniemen Festivaalipuisto, 33100 Tampere.

Tammerfest järjestetään Ratinanniemen Festivaalipuistossa. Ratinanniemen Festivaalipuisto sijaitsee Tampereen keskustan sykkeessä, aivan Ratinan stadionin kyljessä. Rannekkeenvaihto, narikka ja check in -piste sijaitsee Ratinan Rantatiellä.

Tapahtuma-alueelle on hyvät kulkuyhteydet ja sijaitsee Tampereen keskustassa, joten suosittelemmekin saapumaan alueelle jalkaisin tai julkisilla kulkuvälineillä. Juna on huoleton ja vihreä tapa matkustaa festarialueelle. Muista napata junalippu ajoissa, niin pääset aloittamaan festaritunnelman jo matkalla. Tampereen juna-asemalta on vain muutaman sadan metrin kävelymatka Tammerfestin festarialueelle.

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan kävellen, polkupyörällä tai julkisilla. Joukkoliikenteen ja oman lihasvoiman suosiminen on paitsi sujuvaa, myös ympäristöystävällistä!

Tampere on helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä ympäri maata. Junaliikenteen aikataulut: www.vr.fi, bussiliikenteen aikataulut www.matkahuolto.fi ja www.onnibus.fi. Suosittelemme myös kimppakyytejä, mm. Facebookista löytyy useita kimppakyytiryhmiä suurimpien kaupunkien väliseen kulkuun! Juna-asemalta ja linja-autoasemalta on alueelle lyhyt kävelymatka. Tampereen sisäisen bussiliikenteen ja ratikan aikataulut ja reitit löydät osoitteesta reittiopas.tampere.fi.

Alueen välittömässä läheisyydessä ei ole järjestettyä autoparkkia. Lisätietoa Tampereen parkkipaikoista löydät täältä.

Tammerfestiin saavut kätevästi ja ympäristöystävällisesti junalla! VR on avannut kaksi lisävuoroa kuljettamaan festivaalikansaa Tampere-Helsinki välillä.

Lisäjunien aikataulut ovat:

Lauantai 20.7. Lisäjuna R Tampere – Helsinki klo 1:10 – 3:15

Sunnuntai 21.7. Lisäjuna R Tampere – Helsinki klo 1:10 – 3:15

Näet lisäjunien ja muiden junien aikataulut sekä pääset ostamaan lippusi osoitteesta vr.fi.

Luotettavaa ja turvallista taksipalvelua sinulle tarjoaa Taksi Tampere, alueesi oma taksi.

Matkasi Tammerfesteille alkaa soittamalla numeroon 0100 41 31 (2,84 €/puh + 0,55 €/min + pvm/mpm) tai lataamalla Taksi Tampere -sovellus sovelluskaupasta.

Taksi Tampere palvelee tapahtuma-alueella Ratinan Rantatiellä tapahtumapäivinä klo 21-01.

Tapahtumassa mukana