Saapuminen

Osoite: Ratinanniemen Festivaalipuisto, 33100 Tampere.

Tammerfest järjestetään Ratinanniemen Festivaalipuistossa. Ratinanniemen Festivaalipuisto sijaitsee Tampereen keskustan sykkeessä, aivan Ratinan stadionin kyljessä. Tänä vuonna alueessa on tehty poikkeusjärjestelyjen vuoksi muutoksia, jonka vuoksi saapuminen on keskitetty Ratinan rantatielle. Joten saavuthan alueelle Ratinan kauppakeskuksen päädystä Ratinan rantatietä pitkin. Suosittelemme myös vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteissä, välttääksemme jonoja sisäänkäynnillä.

Tapahtuma-alueelle on hyvät kulkuyhteydet ja sijaitsee Tampereen keskustassa, joten suosittelemmekin saapumaan alueelle jalkaisin tai julkisilla kulkuvälineillä. Juna on huoleton ja vihreä tapa matkustaa festarialueelle. Muista napata junalippu ajoissa, niin pääset aloittamaan festaritunnelman jo matkalla. Tampereen juna-asemalta on vain muutaman sadan metrin kävelymatka Tammerfestin festarialueelle.

VR Matkahaku

 

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan kävellen, polkupyörällä tai julkisilla. Joukkoliikenteen ja oman lihasvoiman suosiminen on paitsi sujuvaa, myös ympäristöystävällistä!

Tampere on helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä ympäri maata. Junaliikenteen aikataulut: www.vr.fi, bussiliikenteen aikataulut www.matkahuolto.fi ja www.onnibus.fi. Suosittelemme myös kimppakyytejä, mm. Facebookista löytyy useita kimppakyytiryhmiä suurimpien kaupunkien väliseen kulkuun! Juna-asemalta ja linja-autoasemalta on alueelle lyhyt kävelymatka. Tampereen sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit löydät osoitteesta reittiopas.tampere.fi.

Alueen välittömässä läheisyydessä ei ole järjestettyä autoparkkia. Lisätietoa Tampereen parkkipaikoista löydät täältä.

Laukonsilta ei ole käytössä tapahtuman aikana.

Kevyenliikenteen väylä Ratinanniemen Festivaalipuiston läpi on suljettu ma 19.7.-25.7., käytäthän vaihtoehtoisia reittejä.

Ratinanniemen koirapuisto on myös pois käytöstä 19.7. maanantaista lähtien ja aukeaa jälleen 26.7. Alueella liikkuu paljon raskasta ajoneuvoliikennettä ja työkoneita, jonka vuoksi alueella kulkemista on rajattu ja alue suljettu tiettynä aikavälinä. Lisätietoja: festivaalit@nelonenmedia

Tapahtumassa mukana