Palvelut ja tilat

Tapahtuma-alueen kartta julkaistaan keväällä 2022.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme uudistaneet myös kierrätystoimintaamme. Tapahtumassa on uusitut kierrätyspisteet sekä selkeät kyltitykset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteet. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat. Kaikkien kierrätyspisteiden yhteydessä on käsien desinfiointimahdollisuus.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Esteettömyysasioissa yhteyttä voi ottaa: festivaalit(at)nelonenmedia.fi

Tapahtuma-alueella on pieni pyörätuolikoroke, ja alueella on melko helppo kulkea pyörätuolilla. Osa alueesta sijaitsee rinteessä, joka helpottaa näkemistä eri puolilta aluetta. Alueella on erilliset invavessat.

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

Lisätietoa esteettömästä saapumisesta tulossa lähempänä tapahtumaa.

Esteettömyysasioissa yhteyttä voi ottaa: festivaalit(at)nelonenmedia.fi

Festivaalin aikana löytötavaroita voit kysyä narikasta. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä.

Sisääntulon yhteydestä löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen. Lisätietoa narikasta tulossa keväällä 2022.

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.tammerfest.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #tammerfest

 

Kuvaaminen ja taltiointi

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia.

Ruokapisteet

Ruokamaailma Tammerfest

Tammerfestien tapahtumavieraat pääsevät nauttimaan timanttisten artistien lisäksi myös valikoimasta Suomen maukkainta festivaaliruokaa. Alueelle tulee monipuolinen ruokamaailma, josta jokainen festivaalikävijä voi valita oman suosikkinsa! Useat trendikkäät Food Truckit ja Pop-Up festivaaliravintolat palvelevat Tammerfestin asiakkaista koko tapahtuman ajan. Tammerfesteilla voit herkutelle 2021 seuraavissa ruokapisteissä:

El Mexican Nachos X Burritos -Food Truck

Pala Meksikoa Tampereen ytimessä! Nelipyöräinen gourmet-keittiö kokkaa maistuvia Burritoja ja nacho- lautasia käden käänteessä. Miltä kuulostavat rouskuvat ja suussa sulavat nacho-lautaset tuhtien täytteiden, itse tehdyn pico de gallon ja maistuvien salsojen kera? Vai isompaan nälkään herkulliset Burritot Citrus Chicken, Chipotle Beef ja Citrus Beanit®. Näistä riittää syötävää suurempaankin nälkään sekä tietysti myös jaettavaksi. Meidän Meksikon herkut saattavat saada tanssijalkaasi vipinää. ¡Vamos!

(Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)

Street Pitas -Food Truck

Aitoa katuruokaa eteläisestä Euroopasta! Välimeren suunnalta makumaailmansa ammentava Street Food – food truck parkkeeraa Tammerfesteille. Pienleipomon ihana pitaleipä täytettynä Black Angus kebabilla, kanakebabilla tai käsintehdyillä falafeleilla. Valitsemasi täytteen lisäksi tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet maistuvat niin tuoreille, että Välimerellinen tuulahdus saattaa osua sinuunkin. Kevyemmän ruuan tarpeessa loihdimme myös salaatteja raikastamaan päivääsi!

(Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)

Kariniemen Kanavaanari -Food Truck

Ratinan vehreään tapahtumapuistoon kurvaa Kanavaanari – katuruokarekka suoraan Kariniemen kotitiloilta! Ruokarekkamme tarjoilee 100 % kotimaiset kanaherkut, tekeepä mielesi mehevää kanaburgeria, fressiä salaattia tai suuremmille seurueille kana-finger-foodia talon omilla kastikkeilla! Kanavanaari pelastaa kanannälkäiset ja saattaa aiheuttaa päätöntä menoa!

(Maidotonta ja gluteenitonta ruokaa)

Poppamies Burger Beast Food Truck

MMRRR! Purilaispeto on irti! Tammerfesteille saapuu Poppamiehen Burger Beast. Artesaanileipomon briossisämpylän väliin rakennetut burgerit saavat makunsa tamperelaisen Poppamiehen maukkaimmista kastikkeista, parhaasta Black Angus -rotukarjasta ja käsintehdyistä falafeleista. Menusta löytyy mm. Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja tottakai BBQ-pekonibugeria. Ärjyinkin mahan murina talttuu Poppamies Burger Beastin hampurilaisilla!

(Maidotonta ja gluteenitonta ruokaa)

Beanit® Woks & Bowls -Food Truck

Vegaanista katuruokaa NAMS! Ruokarekkamme kokkaa fressit nuudeli- ja wok-bowlit kotimaisesta härkäpavusta. Valikoimastamme löytyy Panang Curry, Teriyaki ja Korean BBQ-bowlit raikkaiden lisukkeiden kera. Aasian tuulia henkivät bowlimme tarjotaan aasialaisten kastikkeiden, höyryävän riisin tai nuudeleiden, pikkelöityjen lisukkeiden, sekä tuoreiden yrttien kera. Tänä vuonna Tampereella panostetaan vegeruokaan!

(vegaanisia ja gluteenittomia annoksia)

The (G)rilli

Tampereen Tammerfesteilla rillataan perinteitä kunnioittaen! Ratinan puiston ytimestä löytyy kesän kuumimmat grillibileet, joissa perinteisiä festariherkkuja valmistuu yli 15 vuoden kokemuksella. Ruokateltasta löydät festariklassikon makkaraperunat, mehevimmät kana- ja kebabsetit sekä tietenkin suven suvannoista pyydetyt ja voissa paistetut kuusamolaiset neulamuikut! Ja jotta meno ei ala veteläksi, niin isketään aterian päälle vielä oman grillin maukkaat soosit.

(Laktoosittomia annoksia)

Street Food -Truck

Kesän kuumin uutuus Street Food Truck pamauttaa Tammerfesteille mahtavan menun, jossa korostuvat lähialueen antimet. Street Food Truck tarjoilee nälkäisille juhlijoille lähiruoka burgereita Royal Bakeryn briossin välissä kruunattuna Teivon Lihan Black Angus -rotukarja pihvillä unohtamatta tietenkään ranskanperunoita ja talon omia dippejä. Näillä eväillä jaksaa tanssia aamun pikkutunneille asti!

(Laktoositonta ruokaa ja pyynnöstä gluteenittomia annoksia)

Butcher’s Gourmet Hot Dogs -Food Truck

New Yorkin katuruokaklassikot, kuumat koirat, ovat Tampereella! Nyt hodarit ovat oikeasta maistuvia, jotta jaksat bailata aamuyön pikkutunneille saakka! Päivitetyissä premium-hodareissa perusnakki on korvattu lihaisalla Aitonakilla ja sämpylänä on ihana pienleipomon sämpylä. Näitä festariherkkuja tuunataan keittiömme omilla kastikkeilla sekä raikkailla kansainvälisillä mauilla – lopputuloksena Suomen parhaita Hot Dogeja Suomen parhaan musiikin kanssa nautittavaksi.

(Laktoositonta ruokaa ja maidottomia annoksia)

Tapahtumassa mukana