Kulkuyhteydet - Tammerfest 2019

KULKUYHTEYDET

Tampereen Aluetaksi Oy on tapahtuman virallinen taksikumppani, puh. 0100 4131. Taksitolppa sijaitsee Nalkalankadulla kävelysillan vieressä.

Ilmaisia pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy Tampereen keskustan alueelta huonosti. Tampereen keskustassa sijaitsee useita 24h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja www.finnpark.fi.

Tammerfest suosittelee saapumaan festivaaleille joukkoliikennevälineillä, polkupyörällä tai jalan. Joukkoliikenteen ja oman lihasvoiman suosiminen on paitsi sujuvaa, myös ympäristöystävällistä!

Tampereen sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit löydät osoitteesta reittiopas.tampere.fi.

Tampere on helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä ympäri maata. Junaliikenteen aikataulut: www.vr.fi, bussiliikenteen aikataulut www.matkahuolto.fi ja www.onnibus.fi. Suosittelemme myös kimppakyytejä, mm. Facebookista löytyy useita kimppakyytiryhmiä suurimpien kaupunkien väliseen kulkuun!

Poikkeavat liikennejärjestelyt
Tapahtuman vuoksi Ratinanniemen läpikulku Ratinan rantatien osalta on rajoitettu sunnuntaihin 21.7. saakka. Lisäksi Ratinan rantatien pysäköintipaikkoja poistetaan käytöstä. Alueen koirapuisto ei ole käytössä tapahtuman aikana. Tammerfest pahoittelee poikkeusjärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvia haittoja.

//]]>