Saapuminen - Tammerfest 2019

SAAPUMINEN

Osoite: Ratinanniemen Festivaalipuisto, 33100 Tampere.

Ratinanniemen Festivaalipuisto sijaitsee Tampereen keskustan sykkeessä, aivan Ratinan stadionin kyljessä. Kulku Ratinanniemeen onnistuu näppärästi Laukonsiltaa pitkin tai Ratinan Rantatien kautta. Ratinanniemen alueelle ovat tervetulleita kaikki festivaalivieraat, sillä alueelle ei ole ikärajaa (rajatut anniskelualueet). Lisäksi Ratinanniemeen on myynnissä myös VIP-lippuja, jotka oikeuttavat pääsyyn VIP-anniskelualueelle (K-18). Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin Ratinan Rantatiellä sijaitsevissa rannekkeenvaihtopisteissä. VIP-lippu vaihdetaan VIP-passiin ja rannekkeeseen Ratinan Rantatiellä sijaitsevassa Check in-pisteessä.

Tampereen Aluetaksi Oy on tapahtuman virallinen taksikumppani, puh. 0100 4131. Taksitolppa sijaitsee Nalkalankadulla kävelysillan vieressä.

LIPUT JA RANNEKKEET

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Ennakkorannekkeenvaihto Ratinassa

Ratinan kauppakeskuksen 1. kerroksen aukiolla
Tammerfestin ennakkorannekkeenvaihto
ma-ke 15.-17.7. klo 14.00-18.00.

to 18.7. klo 12.00-16.00.

Pisteellä vaihdetaan 3 päivän lippuja rannekkeiksi, torstaina 18.7. myös torstain ja 2 päivän (to-la) lippuja.

Rannekkenvaihtoa myös pääportin läheisyydessä sijaitsevissa festivaalin rannekkeenvaihtopisteissä. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

//]]>