Esteettömyys - Tammerfest 2019

ESTEETTÖMYYS

Tammerfest pyrkii tarjoamaan kaikille yhtäläisen mahdollisuuden päästä nauttimaan festivaalitunnelmasta. Huomioithan, että muiden tapahtumapaikkojen, esimerkiksi klubien kohdalla, kannattaa esteettömyysasioissa olla yhteydessä suoraan kyseiseen tapahtumapaikkaan.

LIIKKUMINEN ALUEELLA

Ratinanniemen tapahtuma-alue on puistomainen, jonka vuoksi liikkuminen pyörätuolilla saattaa olla paikoitellen hankalaa. Alueella pääsee kuitenkin liikkumaan hiekkatietä pitkin. Välimatkat eivät ole kovinkaan pitkiä. Esityksiä on mahdollista seurata myös kauempaa, sillä alueella on jonkin verran korkeuseroja. Tammerfest Keskustorin tapahtuma-alue sijaitsee Keskustorilla, keskellä kaupunkia. Torialue koostuu katukivetyksestä.

PYÖRÄTUOLIKOROKE

Ratinanniemen Festivaalipuistoon tulee pyörätuolikoroke, josta on hyvä näkyvyys lavalle.

LIPUT JA AVUSTAJAT

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi

VESSAT

Invavessoja on sekä Ratinanniemessä että Keskustorilla. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

ISTUMAPAIKAT

Ratinanniemestä ja Keskustorilta löytyy jonkin verran istumapaikkoja, mutta ne sijaitsevat pääosin anniskelualueilla. Ratinanniemeen voi kuitenkin ottaa mukaan omia huopia tai vilttejä. Retkituolit ovat kiellettyjä.

Esteettömyysasioissa yhteyttä voi ottaa: festivaalit(at)nelonenmedia.fi

//]]>