Tehdään yhdessä ikimuistoinen ja turvallinen Tammerfest

Tammerfest käynnistyy ensi viikolla, ja festivaalia juhlitaan Ratinanniemen festivaalipuistossa to-la 22.-24.7.2021. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja Tammerfest toteutetaan viranomaisohjeiden mukaisesti. Tämän lisäksi päätimme rajoittaa asiakasmäärää normaalivuodesta turvallisuussyistä. Tammerfestiin otetaan tänä vuonna kävijöitä vain 80% festivaalialueen maksimikapasiteetista. Tapahtuma on loppuunmyyty pientä erää torstain lippuja lukuunottamatta. Yleisömäärän rajauksella pyritään siihen, että alueella on mahdollista löytää väljempää tilaa juhlimiseen ja päästä nauttimaan festivaalitunnelmasta ja livemusiikista vihdoinkin livenä ja turvallisesti. Tammerfestille tärkeintä on huolehtia asiakkaiden, esiintyjien ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Tämän lisäksi alueen palveluita on sijoitettu uudelleen: ruokamyyntipisteitä ja muita palvelupisteitä on siirretty Rantatien suuntaan ja väljempiin paikkoihin ja näin koko Ratinanniemen festivaalipuisto jää puhtaasti keikkojen fiilistelyyn, ota oma tilasi ja huomioi muut festarikentällä pitämällä turvaväliä aina kun se on mahdollista.

TÄRKEÄÄ TIETOA: Saapuminen Tammerfesteille tapahtuu tänä vuonna ainoastaan Rantatien kautta, turvatarkastus ja sisäänkäynti on siirretty lähemmäksi Ratinan kauppakeskusta ja kaistoja sisäänkäyntiin on lisätty normaalivuoteen verrattuna. Mikäli ruuhkia syntyy ajoittain, ota silti oma tilasi ja jonota väljästi oman porukan kesken. Sisään pääsee turvaväliä pitämällä silti yhtä nopeasti.

Portit avataan reilu tunti ennen päivän ensimmäistä esiintyjää, jotta sisääntulot ovat sujuvia. Suosittelemme saapumaan paikalle riittävän ajoissa, porttien avaamisen hetki on ihanteellisin aika saapua tapahtumaan.

Suosittelemme hyödyntämään ennakkorannekkeenvaihtoa tapahtumaviikolla, jos vain mahdollista! Voit vaihtaa rannekkeesi ennakkoon Kauppakeskus Ratinassa ja Ravintola Ranta Ranta -terassilla. Katso aikataulut ja infot ennakkorannekkeenvaihdosta täältä sivun Rannekkeenvaihto-kohdasta.

Näillä kaikilla toimilla pyrimme välttämään ruuhkautumista alueella ja alueen sisääntulossa.
Voit tutustua Tammerfestin aluekarttaan täältä.

Kaikki tapahtuman työntekijät saapuvat töihin vain terveenä, ja painotamme myös asiakkaillemme terveysturvallisuuden merkitystä. Otathan muut huomioon koko tapahtuman ajan ja saavut festivaaleille vain täysin terveenä ja huolehdit koko Tammerfestin ajan käsihygieniasta huolellisesti. Alueella on käsienpesupisteitä ja käsidesiä tarjolla runsaasti. Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia asiakkaitamme vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen sekä ennakkoon että tapahtumassa.

Tapahtumalla on Tapahtumateollisuus myöntämä Check! – merkki, joka tarkoittaa sitä, että noudatamme check!-listan jokaista kohtaa. Katso lisää aiheesta: www.turvallisettapahtumat.fi

Postaamme ensi viikolla selkeät käytännön vinkit turvalliseen festaamiseen tapahtuman someen, ota myös ne haltuun ennen tapahtumaan saapumista.

Ensi viikolla nautitaan musiikista vihdoinkin livenä, tehdään yhdessä ikimuistoinen ja turvallinen Tammerfest 💜

Tapahtumassa mukana