UKK – Usein kysytyt kysymykset

1. Miten 2020 jo ostettujen lippujen kanssa käy?

Tammerfest 2020 Ratinan Festivaalipuiston –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Tammerfesteille. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Tammerfest -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Tammerfesteille. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.
Lippurahojen takaisinhaku on päättynyt 31.7.2020. Palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä lippukaupan asiakaspalveluun.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/tammerfest

Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/tammerfest

Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

2. Miten Tullikamarin (Pakkahuone ja Klubi) Tammerfestin ajankohdan lippujen / keikkojen kanssa käy?

Seuraa Tullikamarin tiedotusta Tammerfestin aikaisten keikkalippujen suhteen. Lisätietoa luvassa 3.5. tiedotustilaisuuden jälkeen. Tullikamarin löydät netistä: www.tullikamari.net sekä somesta @tullikamaritre sekä www.facebook.com/klubitampere.

3. Voitin liput 2020 tapahtumaan Tammerfestin some-kilpailusta, miten käy lipulleni?

Siirrämme kaikki Tammerfestin omasta somesta 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

4. Voitin liput tapahtumaan ulkopuolisesta kisasta (joku muu kuin festivaalin oman somen kautta) esim Radio Aalto, yhteistyökumppani, joku muu. Miten lippuni kanssa käy?

Tammerfestiä ei järjestetä 2020, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.

5. Miltä näyttää Tammerfest 2021?

Tammerfest juhlitaan taas Ratinan Festivaalipuistossa 22.-24.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.

6. Mitä teen majoitusvarausten kanssa?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

7. Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.