UKK – Usein kysytyt kysymykset

Tammerfest juhlitaan taas Ratinanniemen Festivaalipuistossa 22.-24.7.2021. Ostamalla 2021 festarilipun jo nyt, olet mukana tukemassa perinteikkään Tammerfestin jatkuvuutta ja tulevaisuutta. Iso kiitos jokaiselle lipunostaneelle ja 2020 lipun säilyttäneelle ♥

Tammerfestiin on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtuman turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme Ratinanniemen Festivaalialueelle käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin loppuvuoden aikana.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Tammerfestille 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta. Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Tammerfest järjestetään vasta loppukesästä. Tämän hetken terveysturvallisuuskehitys näyttää hyvältä. Uskomme, että Festit tulee olemaan mahdollista järjestää täysimääräisenä ja turvallisesti, ja siksi emme voi tässä kohtaa avata lipunpalautus- tai siirto-oikeutta. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Toteutamme tapahtuman vain, jos se on mahdollista vastuullisesti toteuttaa. Jos tapahtuma peruuntuu kokonaan, avautuu mahdollisuus siirtää lippu ensi vuodelle tai saada rahat takaisin.

Tammerfestin ensimmäiset artistit on jo julkaistu ja lisää ohjelmaa julkaistaan touko-kesäkuun taitteessa.

Tammerfestin VIP-liput ovat kysyttyjä. Seuraa tilannetta tarkemmin Tiketin ja Lippupisteen sivuilla.

Vuoden 2020 lippu käy tämän vuoden tapahtumaan sellaisenaan.

Tapahtumassa mukana