Tampereen kaupunkijuhla Tammerfest – esiintyjinä kotimaiset huippunimet!

Legendaarinen Tammerfest tuo jälleen kaupunkijuhlan Tampereelle. 18.-20.7.2024. Ratinanniemessä nähdään kolmen päivän ajan kotimaiset huippunimet. Klubeilla ympäri kaupunkia esiintyvät puolestaan kiinnostavat artistit, DJ:t ja yhtyeet. Early Bird -lipunmyynti yhden, kahden ja kolmen päivän festivaalilippujen sekä kolmen päivän VIP-lippujen osalta on alkanut Tiketissä ja Lippupisteessä. 

Ratinanniemessä esiintyvät stadionluokan pop-tähti Kaija Koo, pitkästä aikaa livenä nähtävä suomirockin ikoni Eppu Normaali yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa, uusimmalla Mielenmaisemat-hittillään jo kultaa striimannut SANNI, syksyllä Merkittävät erot -albumin julkaissut, lahjakas lauluntekijä, laulaja ja esiintyjä BEHM ja valtavassa nosteessa oleva 10-henkinen pop-orkesteri, Kohti sydänpeltoja, Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle? -hiteistään tunnettu Vesterinen yhtyeineen. Ohjelma täydentyy vielä ennen joulua ja alkuvuodesta 2024. 

Tammerfest oli viime vuonna loppuunmyyty perjantain ja lauantain sekä kaikkien päivien VIP-lippujen osalta. Tapahtuma siirtyi kokonaan ikärajalliseksi festivaaliksi ja asia otettiin yleisön osalta hyvin vastaan.

”Kävijäpalautteen osalta K-18 uudistus oli yleisölle positiivinen kokemus. Alueella liikkuminen ja palvelujen saatavuus paranivat. Kokonaistyytyväisyys nousi merkittävästi. Erityisesti alueen siisteys, viihtyisyys ja monipuolinen juomavalikoima saivat kiitosta. Kävijädata on meille arvokasta, jatkuvaa kehitystyötämme ohjaava työkalu”, summaa tuotantopäällikkö Jonna Pihkala.

Tammerfest täyttää festivaalihumulla koko Tampereen.

Tammerfestin pääareenan ja klubien ohjelman tulee olemaan jälleen mittava. Ohjelmaa julkistetaan lisää ennen joulua ja kevään aikana. 

Early Bird -liput ovat nyt myynnissä 31.12. saakka. Vuodenvaihteen jälkeen astuvat voimaan uudet hinnat. 

Tapahtumassa mukana