Tammerfestin klubiohjelma 2023

Tammerfest 2023 klubiohjelma on julkaistu!

Tammerfest-viikolla koko Tampere juhlii ja ohjelmaa on pitkin viikkoa ympäri kaupunkia. Tammerfestin etkot juhlitaan Ilonassa keskiviikkona 19.7. tämän hetken suosituimman kolmikon KUUMAA kanssa! Yhtyeen singlet ovat pitäneet paikkansa soittolistojen kärjessä, biisi Tulipalo nousi 2022 loppupuolella vuoden soitetuimmaksi kappaleeksi radioissa.

Tammerfestin jatkot juhlitaaan puolestaan torstaina 20.7. Ilonassa mielettömän Pete Parkkosen kanssa. Pete Parkkosen viimeisin albumi PETE ylitti platinarajan ja jatkoilla tullaankin kuulemaan varmasti hittejä, kuten Kohta sataa ja Myyty!

Lauantaina 22.7. herisytellään nauruhermoja Tammerfest goes Stand Upin merkeissä YO-Talolla. Estradille astelevat Arimo Mustonen, Riku Suokas ja Marju-Nella Himanen.

Liput kaikkiin yllämainittuihin ilakointeihin on myynnissä nyt Tiketissä!
Liput etkoille ja jatkoille Ilonaan!
Liput Tammerfest goes Stand Up!
Lisää klubiohjelmaa julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tammerfestin lauantain pääesiintyjä on vielä julkaisematta ja voimme ilolla ilmoittaa, että pääesiintyjä julkaistaan 1.7. klo 9.00. Lauantai on Tammerfestin myydyin ja halutuin päivä, joten lippuostosta emme suosittele noin pitkälle odottamaan. Varmista paikkasi Tammerfesteille, jossa koko kaupunki juhlii!

Tapahtumassa mukana