Tammerfestin ikärajaksi K18

Tammerfestin Ratinannimen Festivaalipuiston ikäraja on jatkossa 18 vuotta.

Asiaa selvitettiin perinpohjaisesti kaikilta osa-alueilta, mutta muutokseen päädyttiin niin yhteistyökumppaneilta kuin yleisöltä tulleen palautteen pohjalta 💜

Ikärajaan liittyvällä muutoksella pyritään lisäämään Ratinanniemen leveydeltään kapean tapahtuma-alueen asiakasviihtyvyyttä, yleistä turvallisuutta ja parantamaan asiakaskokemusta, sujuvoittamaan alueen palveluita sekä kulkemista Ratinanniemen festivaalipuiston sisällä raja-aitojen poistuessa.

Tapahtuman alaikäisten kävijöiden määrä on jäänyt viime vuosina alle 1% tasolle koko tapahtuman kävijämäärästä ja ollut laskusuunnassa vuosittain.

Mikäli olet ostanut Tammerfestin 2023 lipun alaikäisenä tai alaikäiselle blind bird –lipunmyynnin aikana, on lippu mahdollista palauttaa lippukauppasi palautuskäytänteiden kautta. Lippukaupat ovat yhteydessä lipun ostaneisiin asiakkaisiin, ole tarvittaessa yhteydessä lippukauppasi asiakaspalveluun.

Festivaali haluaa kehittää konserttien ja klubikeikkojen lisäksi Tammerfestin aikaista ohjelmatarjontaa laajalle kohderyhmälle tulevaisuudessa. Tammerfest ottaa mielellään vastaan yhteistyöehdotuksia Klubi- ja kaupunkiohjelman tiimoilta eri sisältöjen osin kaikenikäisille kohderyhmille ja eri tapahtumapaikoille.

Mikäli kiinnostuit ja haluat ehdottaa Tammerfestin tapahtumaviikolle yhteistyössä toteutettavaa oheisohjelmaa, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: festivaalit@nelonenmedia.fi

💜

Tapahtumassa mukana