Dingo täydentää Tammerfestin artistikattausta

40-vuotis juhlavuottaan viettävä Dingo esiintyy Tammerfestissä heinäkuussa 2024!

Tammerfestin esiintyjäkattaus on täydentynyt yhdellä suomirockin legendaarisimmalla yhtyeellä. Dingon musiikki ja lukuisat hitit tulevat soimaan yhteislauluna Ratinanniemessä heinäkuussa. Dingo esittää Tammerfesteillä yhden kesän kuudesta erikoiskeikastaan, joka kantaa nimeä Dingo: Nimeni on Dingo.

Ennennäkemättömään suosioon heti debyyttialbumillaan singahtanut Dingo viettää juhlavuottaan. Ennätyksiä rikkoneen "Nimeni on Dingo" -levyn julkaisusta tulee kuluneeksi pyöreät 40 vuotta, minkä johdosta yhtye kiertää tiiviisti Suomea. Festivaalikesän kohokohtana nähdään kuusi erikoiskeikkaa, joista yksi esitetään Tammerfesteillä. Erikoiskeikalla kokoonpano soittaa esikoislevynsä tematiikan ympärille räätälöidyn setin.

Neumannin luotsaaman Dingon vaikutus suomalaiseen musiikkitantereeseen on ilmiömäinen. Bändin levyjä on myyty yli 500 000 kpl ja heidän nostattama dingomania on ollut vertaansa vailla. Emma-palkittu yhtye on inspiroinut myös tulevien sukupolvien uusia suomalaisia menestystarinoita. Heistä on tehty musikaaleja, kuunnelmia, kirjoja ja parhaillaan myös elokuvaa, joka ilmestyy loppuvuodesta 2024. Dingon livesuosio ei ole kadonnut vuosikymmenien aikana mihinkään, vaan he esiintyvät yhä edelleen täysille saleille.

Tammerfestin festivaaliliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lauantain ja kolmen päivän vip-liput ovat jo loppuunmyyty. Suosittelemmekin hankkimaan liput hyvissä ajoin ennen festarin ajankohtaa, sillä Tammerfest on juhlittu useampana vuonna loppuunmyytynä. Tähän asti julkaistut esiintyjät ovat Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Eppu Normaali sis. Iiro Rantala, Sanni, Behm, Vesterinen Yhtyeineen, KUUMAA ja Dingo.

Tapahtumassa mukana