Tammerfest VIP

Nauti kesän kuumin kaupunkifestivaali vippinä!

Laadukas ja suosiotaan vuosi vuodelta kasvattanut Tammerfestin VIP myydään loppuun vuosi toisensa jälkeen. Kaksikerroksinen VIP-alue kohoaa veden äärelle, tarjoten näyttävät ja viihtyisät puitteet jo perinteeksi muodostuneelle Tammerfest viikonlopulle. VIP-lippuun sisältyy päivittäin vaihtuva herkullinen VIP-menu, jossa on huomioitu asiakkaiden erityisruokavaliot. VIP-alueella on omat ravintolapalvelut ja wc-tilat, sekä vain VIPeille suunniteltua alueohjelmaa. VIP-alueella palvelevat omat VIP-hostit.

VIP-lippusi sisältää seuraavat asiat: 

-Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle 

-VIP passin ja rannekkeen 

-VIP-alueen omat ravintolapalvelut ja wc’t 

-Vain VIP-asiakkaille suunniteltua alueohjelmaa 

-Herkullisen VIP-menun / yksi ruokailu per päivä 

 

Tänä vuonna laajennettu 2-kerrosrakennelma tarjoaa viihtyisät puitteet jo perinteeksi muodostuneelle Tammerfestviikonlopulle. 2-kerrosrakennelman alakerrasta löydät baarin sekä istumapaikkoja, yläkerrassa sinua palvelee pikakampaamo sekä lisää istumapaikkoja. Huomioithan että yläkerrassa sijaitsevat myös ennakkoon ostetut nimikoidut pöytäpaikat.

VIPissä on omat wc’t ja  ehostautumispiste wc-alueella. 

VIP-vieraille on oma Check in -piste pääporttien läheisyydessä Ratinan Rantatiellä. Check in -pisteellä vaihdetaan VIP-pääsylippu VIP -passiin ja rannekkeeseen. Check in -pisteen vieressä sijaitsee myös narikka, johon voit jättää tavaroita säilytykseen festaripäivän ajaksi.

Check In -pisteen aukioloajat:

Torstaina 18.7. klo 14.30-23.30

Perjantaina 19.7. klo 13.15-23.30

Lauantaina 20.7. klo 12.45-23.30

Vahdettuasi pääsylippusi VIP-passiin ja rannekkeeseen suuntaa pääportista sisään tapahtuma-alueelle, pääportilla on oma sisääntulokaista VIP-vieraille. Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

VIP sijaitsee Tammerkosken puolella veden ääressä.

Alueohjelmaa julkaistaan kevään edetessä. 

Tammerfestin VIPistä on mahdollista ostaa seurueellesi pöytävaraus. Pöytävaraukset on minimissään 6 henkilölle. Kysy tarjousta seurueellesi sähköpostitse: tapahtumamyynti(a)nelonenmedia.fi 

 

Pöytävarauksia on myynnissä erittäin rajallinen määrä. Pöytävaraukset sijoitetaan lähtökohtaisesti 2-kerrosrakennelman yläkertaan.  

 

Perjantain pöytävarauspaikat loppuunmyyty. 

VIPissä palvelee VIP Host Finlandin VIP Hostit, jotka pitävät huolen että festaripäiväsi sujuu mutkattomasti. VIP Hostit auttavat jos sinulla tulee kysyttävää VIPin palveluista ja heidän puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa! VIP Hostit myyvät myös seurueille pulloja jaettavaksi pöytiin.

Tapahtumassa mukana