Tammerfestin juhlavuosi alkaa Lost In Musicista!

Tammerfest juhlii ensi vuonna kolmekymppisiä ja pyöreiden juhlinta aloitetaan jo 2.10.2024 Lost In Musicissa.

Lost in Musicissa esiintyvät tämän hetken ajankohtaisimmat artistit Tampereen keskeisimmillä keikkapaikoilla kolmen päivän aikana. Keskiviikon 2.10. Tullikamarin Klubi-ilta on toteutettu yhteistyössä Tammerfestin kanssa: Tammerfest Presents Bee, Maustetytöt ja Nupu.

Nupu on raikkaalla punk-asenteella varustettu yhtye, joka koostuu huippulahjakkaista muusikoista, biisintekijöistä ja tuottajista. Vuonna 2018 perustetun suomenkielistä, modernia bändipoppia esittävän Nupun live-esiintyminen ja energia ovat ensiluokkaista, ja yhtye on valmis täyttämään suuremmatkin esiintymislavat. Yhtyeen musiikissa kuuluu kesä, melodraama, rakkaus ja 2020-luvun nuoruus.

Maustetytöt on suomalaisen popin omintakeinen suunnannäyttäjä. Tarttuvat melodiat yhdistettynä arkirealistisiin sanoituksiin ovat vastustamaton yhdistelmä, jossa on kaikille jotain tuttua. Maustetyttöjen loppuunmyydyt keikat, kultalevyt ja Emmat ovat vakiinnuttaneet Maustetyttöjen aseman yhtenä Suomen suosituimmista yhtyeistä.

Bee (Bertta Seppälä) kuuluu Suomen kiinnostavimpien artistitulokkaiden joukkoon ja hän yhdistelee musiikissaan tummaa poppia ja soulia ja nivoo kaiken yhteen upealla ja tunnistettavalla laulusoundillaan. Been debyyttialbumi Hupsis julkaistiin syyskuussa 2023 ja se nousi heti ensimmäisellä viikollaan Suomen virallisen listan kärkipaikalle. Hupsis-albumi on striimannut jo tuplaplatinaan oikeuttavat huimat 40 miljoonaa kertaa ja sen yhdestätoista kappaleesta neljä on ylittänyt platinaan ja yksi kultaan oikeuttavan striimimäärän.

Tapahtumassa mukana