Ruokailu - Tammerfest 2018

RUOKAILU

Tammerfest goes Street Food!

Tänä vuonna Tammerfestin ruokakylän teemana on street food ja paikallisuus. Ruokakylästä löytyy peräti viisi ruokarekkaa, jotka tarjoavat kuumimman kattauksen Tampereen ja maailman makuja. Ruokarekkojen ja ravintoloiden tuotteissa nousevat esiin Poppamiehen ja Royal Bakeryn kaltaiset tamperelaiset tuottajat.

Poppamies Burger Beast Food Truck

MMRRR! Mitä tapahtuu, kun tamperelaisen artesaanileipomon muhkeat briossit kohtaavat niin ikään paikallisen Poppamiehen maukkaimmat kastikkeet?  Syntyy Poppamies Burger Beastin mehevät burgerit, jonka pihveissä käytetään vain parasta Black Angus -rotukarjaa ja freeseimpiä falafeleja. Makua löytyy pehmeän savuisesta barbecuesta aina potkivan tuliseen habaneroon asti. Onko sinusta selättämään näitä petoburgereita?

Laktoositonta ruokaa.

The Pop Up Truck

Pop Up Truck goes Mattila Bros. Pop Up Truck tarjoilee maistuvia ja herkullisia lähilihaherkkuja suoraan ylöjärveläiseltä Mattila Bros. lihatalolta. Miltä kuulostaisivat maukkaista erikoismakkaroista valmistetut makkaraperunat tai mahtava, murea, yliyön haudutettu BBQ-kassler ruokaisien lisukkeiden kera? Kaikki lihanhimoiset festariasiakkaat voivat siis suunnata suoraan Pop Up Truckia ja Mattila Bros. lähilihabaaria kohti.

Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa.

Suburban Sandwich & Salad Food Truck

Kesän fresseimmät maut ja tuoreimmat safkat Suburban Sandwich & Saladista! Ihanan kesäiset raikkaat salaatit, paahdetut artesaanileivät tuhdeilla täytteillä ja makoisilla kastikkeilla löytyvät street food truckistamme. Valitse täytteesi ja nauti hyvästä seurasta piknikillä Ratinan nurmikentillä!

Laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Street Pitas Food Truck

Välimeren saarten suosituimmat herkut ovat matkustaneet Ratinaan! Street Pitas Food Truck tarjoaa tuoreilla kasviksilla, tuhdeilla Black Angus- ja kanakebabeilla, käsintehdyillä falafeleilla ja maukkaalla Vegemin seitankebabilla sekä raikkailla kastikkeilla täytetyt tamperelaisen artesaanileipomon, Royal Bakeryn pitaleivät.

Laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Butcher’s Hot Dogs and More

Haluatko hodariisi muutakin kuin nakin ja sinappia? Butcher’s nostaa nakkisämpylän parhaiden burgereiden veroiseksi herkuksi! Otimme Tampereen parhaan pienleipomon sämpylän, jonka väliin valitsimme Maakareiden artesaanimakkaroita, erän laatulihoja, oman keittiön kastikkeita ja maailman makuja. Tulokseksi saimme kaupungin kuumimmat katuruoat – hot dog 2.0!

Laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Härkis Vegetarian Kitchen

Kesän kuumin uutuus rokkaa ja kokkaa festareiden ruokaklassikot ja uutuusherkut aivan uuteen uskoon! Vastaiskuna lihan himoon Härkis Vegetarian Kitchen tuo festareille aivan uudenlaisen, täysin vegaanisen ravintolan, josta löydät niin klassikkogrilliherkut kuten Härkispekkiksen ja Härkis Pitan, myös uusimmat street food -herkut Mango Chipotle Härkis Burgerin ja Roasted Garlic Härkis Burgerin.

Vegaanista ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Festarigrilli

Suomen suven ehdottomat kesäherkut löytyvät tietenkin grillikioskista eli Festarigrillistä! Kesän perinneruokien ystäviä hellitään ihanan lihaisilla makkaraperunoilla, kebabherkuilla, maukkaalla kanalla ja voissa paistetuilla muikuilla.

Laktoositonta ruokaa ja maidottomia annoksia.

Pyynikin Munkkikahvila

Pyynikin Munkkikahvila leipoo Tampereen maittavimmat munkit, joista saadaan nauttia myös Tammerfetissa!